Tilbud

Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor

Son of Noa præsenterer dig for dette eksklusive sølv creol med kors. Creolen er lavet af 18 karat forgyldt sølv med en smuk blank finish, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Dette creol er lavet til mænd, der ønsker at tilføje et ekstra touch til deres look. Creolen er komfortabel at have på og har et eksklusivt udseende. Dette forgyldte sølv creol med kors fra Son of Noa er et must-have til alle mænd.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Creol i forgyldt sølv med kors stor
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008466327 Varenummer (SKU): 6942302102570777 Kategori:

Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med kors stor. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008466327