Tilbud

Son of Noa – Creol i sølv med perler

Øreringen er lavet i sølv med en blank overflade. Smykket er dekoreret med 2 små perler, der skaber et stilfuldt og sofistikeret look. Øreringen er en del af kollektionen ‘Son of Noa’, der er designet specielt til mænd der gerne vil tilføje et strejf af elegance og stil til deres look. Perlerne er i en smuk sølvfarve, der får øreringen til at skille sig ud. Øreringen er både cool og tidsløs, så den kan bæres hver dag.

DKK kr. 180,00
kr. 200,00
Son of Noa - Creol i sølv med perler
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008466297 Varenummer (SKU): 6942300929660918 Kategori:

Son of Noa – Creol i sølv med perler

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Creol i sølv med perler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Creol i sølv med perler er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa – Creol i sølv med perler får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa – Creol i sølv med perler online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Creol i sølv med perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Creol i sølv med perler. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008466297