Tilbud

Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk.

Enkelt og flot klassisk creol fra Son of Noa. Denne creol er lavet i forgyldt sølv og måler 15 mm i diameter. Den er designet som en knæk-creol, som gør det let at tage den på, da den deler sig på midten, når den er åben. Den findes også i rhodineret sølv. Sælges enkeltvis.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Son of Noa - Forgyldt sølv creol 15mm - 1 stk.
5
DKK kr. 250,00
Son Of Noa - Creol 15 mm - Forgyldt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008379313 Varenummer (SKU): 6942300608337209 Kategori:

Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk.

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk. er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk. får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk. online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Forgyldt sølv creol 15mm – 1 stk.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008379313