Tilbud

SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm

Perfekt til den moderne mand, dette Son of Noa armbånd i blank IP forgyldt stål er designet med en 19 cm længde og 8 mm bredde. Det er et smukt og trendy valg at komplementere din look. Enkle og stilfulde, dette er det perfekte valg til den moderne mand.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008356093 Varenummer (SKU): 6942301310069515 Kategori:

SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx SON OF NOA Herre armbånd i Blank IP forgyldt stål med plade 19cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008356093