Tilbud

SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm

Tag et kig på det elegante armbånd fra Son of Noa by Nordahl Andersen. Det er lavet af blank stål og har en 4mm bred kæde på 18+2 cm. Det er ideelt til at kombinere med andre armbånd af læder eller sten perler, eller du kan også nyde det som det er. Son of Noa er en kollektion af armbånd og nøgleringe med et professionelt dansk design. Det er et must-have til stilbevidste herrer, der søger efter kvalitet og stil.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
SON OF NOA - Herre armbånd i blank stål 18+2cm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008396488 Varenummer (SKU): 6942300417385656 Kategori:

SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål 18+2cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008396488