Tilbud

SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm)

Et klassisk herrearmbånd i blank stål fra Son of Noa by Nordahl Andersen. Overfladen er behandlet med IP-guldbelægning, og kæden er 10,5 mm bred. Armbåndet er tilgængeligt i flere længder, og det giver dig mulighed for at kombinere det med andre armbånd af læder eller sten perler. Det er også flot nok til at bæres alene.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
SON OF NOA - Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm)
5
DKK kr. 450,00
Son of Noa forgyldt stål armbånd, blank
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008427120 Varenummer (SKU): 6942300611570220 Kategori:

SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm)

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm) er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm) får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx SON OF NOA – Herre armbånd i blank stål med IP gold (19 cm). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008427120