Tilbud

Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm

Et klassisk og stilfuldt herre armbånd fra Nordahl Andersens kollektion SON of NOA i børstet rustfrit stål. Dette armbånd har et klassisk design, der passer perfekt til håndleddet. Det er produceret i børstet rustfrit stål og har en længde på 19 cm, 21 cm eller 23 cm. Dette armbånd fra Nordahl Andersens kollektion er det perfekte valg, for den moderne og stilfulde mand.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008351333 Varenummer (SKU): 6942301314317523 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa Herre armbånd i børstet stål 19 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008351333