Tilbud

Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm

Nyd den smukke stil med det unikke Son of Noa Herre Armbånd i flettet brun læder. Lavet af kvalitets læder og med rustfrit stål, er dette armbånd den perfekte tilføjelse til enhver mands garderobe. Fås i 3 forskellige størrelser – 19, 21 og 23 cm – og med en bredde på 12 mm, vil dette armbånd tilføje et elegant touch til enhver look. Son of Noa’s herrekollektioner tilbyder et moderne udvalg af læder armbånd og perlearmbånd i rå materialer, der er designet til at skabe en unik og fashionable stil.

DKK kr. 355,00
kr. 395,00
Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm
5
DKK kr. 395,00
Son Of Noa - Læderarmbånd - Brun/Stål
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008324733 Varenummer (SKU): 6942301163574485 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Son of Noa Herre armbånd i flettet brun læder 19-23 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008324733