Tilbud

Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm

Slip ind i den moderne herregarderobe med Son of Noa herre armbånd i flettet sort læder. Dette elegante armbånd er fremstillet af læder af høj kvalitet og har en magnetisk lås i rustfrit stål. Det findes i tre forskellige længder fra 19 til 23 cm, og er 12 mm bredt. Son of Noa er et luksuriøst og tidløst tilbehør, som er et must-have til enhver moderne mand.

DKK kr. 355,00
kr. 395,00
Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm
5
DKK kr. 395,00
Son Of Noa - SON bracelet black calf leathe
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008324696 Varenummer (SKU): 6942300059870167 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Son of Noa Herre armbånd i flettet sort læder 19-23 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008324696