Tilbud

Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm.

Dream Agat og stål armbåndet er en smuk kombination af det kraftfulde Dream Agat sten med det klassiske stål. Armbåndet er designet med omtanke og er et elegant tilbehør, der kan pryde ethvert outfit. Armbåndet er justerbart mellem 19-25 cm og er en perfekt gaveidé til enhver mand.Med dette armbånd får du en unik stil og et fashionable touch, som vil være en ægte statement.Giv dette Son of Noa armbånd til mænd med Dream Agat og stål detaljer til en du holder af og se hvor stolt han vil være.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm.
5
DKK kr. 350,00
Son of Noa dream agat/stål armbånd, 19-25 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008384416 Varenummer (SKU): 6942301384283263 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm.

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm. er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm. får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm. online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa Herre armbånd m Dream Agat og stål19-25 cm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008384416