Tilbud

Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje

Køb dette luksuriøse herre armbånd fra Nordahl Andersens kollektion af herre smykker, “Son of Noa”. Armbåndet er lavet af et matgult tigerøjeperle, som giver båndet et stilfuldt udseende. Son of Noa er et moderne og stilfuldt kollektion af læder armbånd og perlearmbånd, der er designet til at give mænd en professionel og moderne stil. Dette smukke armbånd vil være et smukt tilbehør til enhver herres garderobe.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa Herre armbånd med mat tigerøje
5
DKK kr. 350,00
Son of noa Tigerøje stenarmbånd med brune sten, 6 mm
5
DKK kr. 350,00
Son Of Noa - Mat kugle armbånd - Yellow Tiger Eye
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008252319 Varenummer (SKU): 6942301513961103 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Son of Noa Herre armbånd med mat gul tigerøje. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008252319