Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås**

Enkelt og lækkert dobbelt herre armbånd fra Nordahl Andersens kollektion Son of Noa. Dette armbånd er lavet af gråbrunt kalvelæder og er forsynet med en lås i rustfrit stål. Armbåndet er designet til at sidde to gange om håndleddet og har en bredde på 6 mm. Længden er 41 og 43 cm. Son of Noa er en kollektion af elegante læderarmbånd, hvor kvalitet og professionalisme går hånd i hånd.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008261779 Varenummer (SKU): 6942300287258350 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås** er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås** får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i gråbrun læder m. stål lås**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008261779