Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås

Enkel og lækker dobbelt herre armbånd fra Nordahl Andersens kollektion Son of Noa. Armbåndet er lavet af sort kalvelæder og låsen er lavet af rustfrit stål. Dette læderarmbånd skal to gange om håndleddet. Bredde: 6 mm. Længder: 41 og 43 cm. Son of Noa er en kollektion af professionelle armbånd designet i Danmark.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008261724 Varenummer (SKU): 6942300926580679 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd dobbelt i sort læder m. stål lås. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008261724