Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv

Son of Noas SS21 kollektion byder på dette flotte armbånd i sølv med aflange, sorte onyx sten. Det har et råt og elegant udtryk, der er perfekt til den modne mand, der sætter pris på diskrete smykker. Dette armbånd vil også passe perfekt ind i enhver professionel stil.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa - Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv
5
DKK kr. 350,00
Son of Noa sort onyx og stål armbånd, 19-25 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008371799 Varenummer (SKU): 6942301381911421 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd m. sorte onyx i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008371799