Tilbud

Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold

Udtryk dit personlige stil med denne eksklusive halskæde fra Son of Noa. Kæden er fremstillet af børstet stål og er behandlet med en IP gold overflade, der gør den stilfuld og maskulin. Med en længde på 60 cm, vil denne halskæde komplimentere enhver stil og skabe et professionelt og moderne udtryk for enhver mand. Gør dit outfit komplet med denne Son of Noa halskæde.

DKK kr. 540,00
kr. 600,00
Son of Noa - Kæde stål børstet 60cm IPGold
5
DKK kr. 600,00
SON of NOA halskæde i mat guldfarvet stål, 60 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008364616 Varenummer (SKU): 6942300166692475 Kategori:

Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Kæde stål børstet 60cm IPGold. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008364616