Tilbud

Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon

Giv dit look et touch af smukke detaljer – Spinning Jewelry’s water drop øreringer i forgyldt sterlingsølv. De er vedhæng til øreringe og har et mål på 19 mm. De er udsmykket med cabochonslebet aqua kalcedon og to facetslebet Swarovski krystaller, der giver et ekstra spark til det smukke design. Kombiner dem med enten ørebøjler eller creoler fra Spinning Jewelry og skab et smukt, stilfuldt look.

DKK kr. 540,00
kr. 600,00
Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Spinning Jewelry Varenummer (SKU): 6942302088575956 Kategori:

Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Spinning Jewelry water drop ørering i forgyldt, aqua kalcedon. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.