Stine A Big La Mer Ørering Sølv

Øreringen fra Stine A Big La Mer er lavet af hvid rhodineret sterling sølv og har en elegant creolform med en banket overflade. Den smukke ørering har et skønt spil, der giver et smukt og klassisk look. Brug den alene eller sammen med andre øreringe fra Stine A for et yndigt og unikt look. Materiale: Hvid Rhodineret sterling sølv Mål: 2,15 cm. Sølv øreringen er det perfekte valg til enhver lejlighed.

DKK kr. 420,00
Stine A Big La Mer Ørering Sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Stine AEAN: 5712778015180 Varenummer (SKU): 5443100712328389 Kategori:

Stine A Big La Mer Ørering Sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Stine A Big La Mer Ørering Sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Stine A Big La Mer Ørering Sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Stine A Big La Mer Ørering Sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Stine A Big La Mer Ørering Sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Stine A Big La Mer Ørering Sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Stine A Big La Mer Ørering Sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.