Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm

Utroligt smuk Marguerit halskæde fra Studio Z. Denne stil har været populær i generationer og forbliver stadig populær blandt alle aldersgrupper. Halskæden er lavet af forgyldt sølv med en mål på 15 mm og vil give et elegant og stilfuldt udtryk til dit outfit. Denne kæde er en af de fineste marguerit smykker, som du kan få fat i.

DKK kr. 395,00
Studio Z - Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mads Z
EAN: 5713169026228
Varenummer (SKU): 6942301388502664 Kategori:

Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Studio Z – Marguerit halskæde i forgyldt sølv Ø15mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Mads Z

EAN

5713169026228