Studio Z Starlight armbånd i forgyldt

Prøv Studio Z Starlight armbånd i forgyldt sterling sølv. Det smukke armbånd kan justeres fra 16,5 til 20 cm, så det passer perfekt til enhver stil og håndledsstørrelse. Det forgyldte sterling sølvarmbånd fra Studio Z er det perfekte valg, når du ønsker at give din stil det ekstra touch af elegance.

DKK kr. 395,00
Studio Z Starlight armbånd i forgyldt
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Studio ZEAN: 5713169073031 Varenummer (SKU): 1030500100806034 Kategori:

Studio Z Starlight armbånd i forgyldt

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Studio Z Starlight armbånd i forgyldt bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Studio Z Starlight armbånd i forgyldt er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Studio Z Starlight armbånd i forgyldt får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Studio Z Starlight armbånd i forgyldt online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Studio Z Starlight armbånd i forgyldt uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Studio Z Starlight armbånd i forgyldt. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713169073031