Tilbud

8 karat guld ørestik 4mm

Disse ørestikker i 8 karat guld er et perfekt valg til enhver lejlighed. De små ørestikker med 4 mm bredde er dekoreret med 4 zirkonia sten, der udsender en fejlfri og glitrende glans. Disse ørestikker er en smuk og elegant måde, hvorpå du kan skille dig ud fra mængden. De er et perfekt supplement til både hverdag og fest. Nyd det klassiske, smukke design og glitrende, ædle ædelstene fra By Nordahl Andersen.

DKK kr. 585,00
kr. 650,00
8 karat guld ørestik 4mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen Varenummer (SKU): 6942301573157039 Kategori:

8 karat guld ørestik 4mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med 8 karat guld ørestik 4mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

8 karat guld ørestik 4mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller 8 karat guld ørestik 4mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber 8 karat guld ørestik 4mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får 8 karat guld ørestik 4mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx 8 karat guld ørestik 4mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.