Tilbud

8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel

Enhance din smukke kulør med disse 8 karat guld øreringe, der er besat med glitrende klar zirkonia indsat i cirkler. Disse smukke og elegante øreringe har en diameter på 8 mm og vil se fantastisk ud med den matchende halskæde. Øreringene er forgyldt med 8 karat guld og krydret med smukke klare zirkoniaer. Gør din smukke farve perfekt komplet med disse smukke øreringe fra Siersbøl i tone Professional.

DKK kr. 806,00
kr. 895,00
8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl Varenummer (SKU): 6942300137343328 Kategori:

8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber 8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller 8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får 8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx 8kt. guld øreringe med zirkonia i cirkel. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.