Arne Jacobsen City Hall dameur

Stilrent Arne Jacobsen City Hall dameur fra prestigefyldte serie. Det elegante og klassiske ure med en smuk 3-leds lænke passer perfekt til den, der sætter pris på et stilfuldt dansk design og høj kvalitet. Uret er født med et quartz urværk og har en diameter på 30mm. Giv dig selv et Arne Jacobsen dameur og vis hvor stilfuld og trendy du er.

DKK kr. 2.298,00
Arne Jacobsen City Hall dameur
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Arne JacobsenEAN: 5712799028961 Varenummer (SKU): 6850100195301253 Kategori:

Arne Jacobsen City Hall dameur

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Arne Jacobsen City Hall dameur bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Arne Jacobsen City Hall dameur er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Arne Jacobsen City Hall dameur får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Arne Jacobsen City Hall dameur online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Arne Jacobsen City Hall dameur uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Arne Jacobsen City Hall dameur. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799028961