Arne Jacobsen Station Bordur – 43677

Med sit lækre design og elegance er Station Borduret fra Arne Jacobsen et must-have. Det har en diameter på 11 centimeter og er udstyret med en indbygget alarm, samt LED lys. Den hvide skive er kontrasteret af sorte tal og visere, mens urkassen er farvet i Racing Green – den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Dette ur fra Arne Jacobsen er et must-have til enhver tid.

DKK kr. 948,00
Arne Jacobsen Station Bordur - 43677
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Arne JacobsenEAN: 5709513436775 Varenummer (SKU): 6850100195264189 Kategori:

Arne Jacobsen Station Bordur – 43677

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Arne Jacobsen Station Bordur – 43677 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Arne Jacobsen Station Bordur – 43677 er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Arne Jacobsen Station Bordur – 43677 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Arne Jacobsen Station Bordur – 43677 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Arne Jacobsen Station Bordur – 43677 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Arne Jacobsen Station Bordur – 43677. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Arne Jacobsen

EAN

5709513436775