Bering Ultra Slim poleret sølv

Introducerer Bering Ultra Slim poleret sølv – det revolutionerende ur, der imponerer med sin utrolige tyndhed og safirglas. Elegant design med mesh-lænker, perfekt til både mænd og kvinder. Det sorte kalvelæderarmbånd er vandtæt op til 3 ATM, ideelt til enhver lejlighed.

Bering Ultra Slim poleret sølv
Bering - Ultra Slim unisex ur i poleret sølv med hvid skive. Ø 39mm.
5
Bering - Classic unisex ur - Sølv/hvid
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Bering
EAN: 4894041209166
Varenummer (SKU): 6850100195273002 Kategori:

Bering Ultra Slim poleret sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Bering Ultra Slim poleret sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Bering Ultra Slim poleret sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Bering Ultra Slim poleret sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Bering Ultra Slim poleret sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Bering Ultra Slim poleret sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Bering Ultra Slim poleret sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4894041209166