Tilbud

Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm**

Forskøn din look med disse elegante, små hestesko øreringe fra Blomdahl. Øreringene er lavet af medicinsk gennemsigtig plast og er øverst pyntet med en smuk blå zirkonia. De har en diameter på 7 mm og er 100% nikkelfri, så selv om du har en nikkelallergi, kan du stadig nyde disse øreringe. De leveres i en original æske, så du kan sikre dig at de ser professionelle ud hver gang.

Blomdahl Medical Plastic Brilliance Horseshoe 7mm aquamarine
Blomdahl - Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm
5
Brilliance Horseshoe Medicinsk Plastik Ørestikker fra Blomdahl med Swarovski Krystaller
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blomdahl
EAN: 7330981512258
Varenummer (SKU): 6942301080716325 Kategori:

Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm** er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blomdahl

EAN

7330981512258