Tilbud

Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm

Forskøn din look med disse elegante, små hestesko øreringe fra Blomdahl. Øreringene er lavet af medicinsk gennemsigtig plast og er øverst pyntet med en smuk blå zirkonia. De har en diameter på 7 mm og er 100% nikkelfri, så selv om du har en nikkelallergi, kan du stadig nyde disse øreringe. De leveres i en original æske, så du kan sikre dig at de ser professionelle ud hver gang.

DKK kr. 199,00
Blomdahl Medical Plastic Brilliance Horseshoe 7mm aquamarine
DKK kr. 239,20
kr. 299,00
Brilliance Horseshoe Medicinsk Plastik Ørestikker fra Blomdahl med Swarovski Krystaller
5
DKK kr. 269,10
kr. 299,00
Blomdahl - Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlomdahlEAN: 7330981512258 Varenummer (SKU): 6942301080716325 Kategori:

Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Blomdahl – Brilliance Horseshoe aquamarine Ø7 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blomdahl

EAN

7330981512258