Tilbud

Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm

Gør hverdagen lidt mere glamourøs med Blomdahl’s Fixed Flower øreringe med rosa krystaler. Disse yndige øreringe er lavet af medicinsk plast og er derfor 100% fri for nikkel og hud- og allergivenlige. De smukke krystaller måler 6 mm og er klar til at bringe lidt luksus og klassisk skønhed til dine øre. Disse øreringe kommer i en æske fra Blomdahl Medical, som er det professionelle valg i Danmark.

DKK kr. 269,10
kr. 299,00
Blomdahl - Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlomdahlEAN: 7330981510490 Varenummer (SKU): 6942301664327127 Kategori:

Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Blomdahl – Fixed Flower øreringe med rosa krystal 6 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blomdahl

EAN

7330981510490