Tilbud

Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm

Oplev denne smukke Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm. Denne ørering er lavet af nikkelfri medicinsk plastik, og er derfor helt allergivenlig. Den er formet som en lille, smuk blå sommerfugl med en glittrende peridot krystal i midten. Med en diameter på Ø5 mm, vil denne ørering tilføje et smukt touch til ethvert outfit. Blomdahl øreringer er designet af professionelle og er den ideelle måde at fuldende dit look på!

DKK kr. 135,00
Blomdahl Medical Plastic Butterfly 5mm Peridot
DKK kr. 179,10
kr. 199,00
Blomdahl - Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm
5
DKK kr. 199,00
Blomdahl Butterfly Green 5 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blomdahl
EAN: 7330981510346
Varenummer (SKU): 6942300107552415 Kategori:

Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Blomdahl – Ørering Butterfly Peridot Ø5 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

7330981510346