Tilbud

Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm

Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm Nyd det elegante og allergivenlige design af Blomdahl Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm. Disse øreringe er lavet af medicinsk plastik, der er 100 % fri for nikkel, og har en smuk aquamarine blå zirkonia. Perfekt til alle former for tilbehør, øreringen har en diameter på Ø6 mm. Blomdahl øreringe Star Aquamarine Ø6 mm er det ideelle valg til dig, der ønsker at skabe et sofistikeret og stilfuldt udseende uden at gå på kompromis med allergivenligheden.

DKK kr. 108,00
kr. 135,00
Blomdahl Medical Plastic Star 6mm Aquamarine
DKK kr. 179,10
kr. 199,00
Blomdahl - Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm
5
DKK kr. 199,00
Blomdahl Star Aquamarine Ørestikker i Medicinsk Plastik med Swarovski Krystaller
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlomdahlEAN: 7330981512364 Varenummer (SKU): 6942300096843155 Kategori:

Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Blomdahl – Øreringe Star Aquamarine Ø6 mm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blomdahl

EAN

7330981512364