Tilbud

Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm

Blomdahl Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm er det perfekte valg for alle med hud- eller allergiske problemer. Disse øreringe er specialfremstillet af medicinsk titanium og er derfor 100% fri for nikkel. Den klassiske Safety Ear Hook-design, måler 10 mm og leveres i en original æske fra Blomdahl Medical, som sikrer at smykkerne ikke har været udsat for bakterier eller andre skadelige stoffer. Din hud vil sætte pris på komforten og sikkerheden som Blomdahl øreringe tilbyder.

DKK kr. 89,00
Blomdahl Natural Titanium Safety Ear Hook 1 mm
DKK kr. 107,10
kr. 119,00
Blomdahl - Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm
5
DKK kr. 129,00
BLOMDAHL SAFETY EAR HOOKS I TITANIUM
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlomdahlEAN: 7330981158272 Varenummer (SKU): 6942301433232369 Kategori:

Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Blomdahl – Safety Ear Hook Natural Titanium 10 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blomdahl

EAN

7330981158272