Tilbud

Blomdahl – Silver titanium ørering

Gå ikke glip af Blomdahl Silver Titanium øreringer, perfekte til dig med hud- eller allergiske problemer. Disse smukke øreringe er lavet af medicinsk titanium, så de er helt nikkelfri. Øreringerne er lette og komfortable at bære og har en smuk kugle forrest på øret. Diameter på øreringene er mellem Ø3-5 mm, så du kan vælge den helt rette størrelse til dig. Med disse smykker fra Blomdahl får du et smukt og hudvenligt look.

DKK kr. 165,00
Blomdahl Silver Titanium Ball 5 mm
DKK kr. 224,10
kr. 249,00
Blomdahl - Silver titanium ørering
5
DKK kr. 249,00
Blomdahl Ball Titanium Ørestikker 15-1423-00
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlomdahlEAN: 7330981156032 Varenummer (SKU): 6942301507909455 Kategori:

Blomdahl – Silver titanium ørering

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blomdahl – Silver titanium ørering bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blomdahl – Silver titanium ørering er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Blomdahl – Silver titanium ørering får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blomdahl – Silver titanium ørering online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Blomdahl – Silver titanium ørering uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Blomdahl – Silver titanium ørering. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blomdahl

EAN

7330981156032