Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ

Blossom Copenhagen præsenterer dette smukke forgyldte armbånd. Dette elegante armbånd er pyntet med 5 små blomster med klare zirkoner på hver side. Armbåndet er perfekt til enhver lejlighed, og kan let bæres sammen med andre armbånd. Det justerbare armbånd kan justeres fra 17 cm til 20 cm og giver dig mulighed for at tilpasse det efter din stil. Udforsk dine muligheder med dette stilfulde armbånd fra Blossom Copenhagen.

DKK kr. 975,00
Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007078846 Varenummer (SKU): 1030501786334082 Kategori:

Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Blossom armbånd i forgyldt med blomster og CZ. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blossom

EAN

5713007078846