Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm

Tag det smukke Blossom Copenhagen armbånd i sterling sølv med dig, hvor end du går. Det justerbare armbånd har en komfortabel pasform, der kan justeres i længden mellem 17-19 cm. Dette yndefulde armbånd er det perfekte tilbehør til en aftenfest eller en daglig stil. Det er en stilfuld måde at udtrykke din personlige stil på. Gør dig selv en tjeneste og få dette armbånd til at pryde din kollektion i dag.

DKK kr. 395,00
Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007178706 Varenummer (SKU): 1030500323614800 Kategori:

Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen armbånd i sølv 17-19 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007178706