Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander

Giv din outfit et sofistikeret look med dette elegante armbånd fra Blossom Copenhagen. Fremstillet af blankt sterling sølv, er det udsmykket med et dekorativt salamander-motiv, der vil få alle til at bemærke dit håndværk. Armbåndet har en justerbar længde på 17-20 cm, så du kan tilpasse det til din komfort og stil. Kombinér det med andre smykker for at fuldende dit look, eller bær det for sig selv for at tilføje et touch af luksus.

Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blossom
EAN: 5713007117460
Varenummer (SKU): 1030500282107589 Kategori:

Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Blossom Copenhagen armbånd i sølv med salamander. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007117460