Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz

Gør et fint statement med denne ring fra Blossom Copenhagen. Ringen er lavet i forgyldt sterling sølv og har en smuk hyldeblomst på toppen med en klar kubisk zirkomia i midten. Denne smukke ring vil bringe et moderne og sofistikeret look til enhver stil. Den er perfekt til hverdag eller fest. Denne ring vil helt sikkert gøre et varigt indtryk.

DKK kr. 795,00
Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007119938 Varenummer (SKU): 1030502013534814 Kategori:

Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen ring i forgyldt med hyldeblomst og cz. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007119938