Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz

Nyd det elegante design af denne Blossom Copenhagen ring i forgyldt sterling sølv. Ringen er udsmykket med en smuk hvid ferskvandsperle og en blomst med et syntetisk zirkonsten i midten. Dette forgyldte smykke er et luksuriøst tilbehør, der udsender en beundringsværdig glød. Perfekt til et dagligt eller formelt outfit, vil denne Blossom Copenhagen ring bringe et strejf af glamour til din stil.

DKK kr. 895,00
Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007090879 Varenummer (SKU): 1030501710782705 Kategori:

Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen ring i forgyldt med perle og cz. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007090879