Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm

Vælg denne elegante Blossom Copenhagen ring, lavet i forgyldt sterling sølv med en mat overflade. På toppen af ringen sidder der en smuk hvid ferskvandsperle, der måler 6 mm. Denne ring vil gøre ethvert look fuldendt og vil give dig et sofistikeret og moderne udtryk. Det er den perfekte måde at blive bemærket på. Gør det komplette look med denne Blossom Copenhagen ring.

DKK kr. 895,00
Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle - 6mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007097915 Varenummer (SKU): 1030501739460431 Kategori:

Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen ring i forgyldtmed perle – 6mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007097915