Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz

Blossom Copenhagen. Det er lavet af guldbelagt sterling sølv med syntetiske zirkoner, der danner stjernetegnet for JOMFRUEN. Væderen strækker sig fra 23.8 – 22.9. OBS! Kæde kan købes separat. Det er en smuk, sofistikeret og glamourøs måde at udtrykke din personlighed. Det er et fantastisk smykke til at vise, at du er tro mod dit stjernetegn. Dette smukke vedhæng vil se fantastisk ud med enhver kæde.

DKK kr. 595,00
Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007104934 Varenummer (SKU): 1030502091804415 Kategori:

Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen stjernetegn JOMFRU vedhæng i forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007104934