Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz

Flot stjernetegnsvedhæng fra Blossom Copenhagen. Vedhænget er lavet i forgyldt sterling sølv med syntetiske zirkoner der danner stjernetegnet for LØVEN. Dette smukke og enkle vedhæng vil give ethvert look et modern touch. Flot og tidløs design, der er perfekt til at udtrykke din personlighed. Dette vedhæng er et must have i enhver garderobe. Løvens stjernetegn går fra 23.7 – 22.8. OBS! Kæde kan købes separat.

DKK kr. 595,00
Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007104927 Varenummer (SKU): 1030502091804414 Kategori:

Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007104927