Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz

Giv et smukt og personligt touch til dit outfit med dette stjernetegnsvedhæng fra Blossom Copenhagen. Det er lavet i rhodineret sterling sølv med syntetiske zirkoner, der danner stjernetegnet for ”LØVEN”. Løvens stjernetegn strækker sig fra 23.7 – 22.8. OBS! Kæde kan købes separat. Dette vedhæng vil gøre det perfekte tilbehør til at fuldende ethvert look!

DKK kr. 495,00
Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007104804 Varenummer (SKU): 1030501656352124 Kategori:

Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Blossom Copenhagen stjernetegn LØVE vedhæng i sølv med cz. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007104804