Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz

Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz er et flot og unikt smykke. Det er lavet i forgyldt sterling sølv og dekoreret med syntetiske zirkoner der danner stjernetegnet for SKYTTEN. Skyttens stjernetegn er fra 23.11 – 21.12. Dette smykke er en perfekt måde at udtrykke stoltheden over deres stjernetegn på. OBS! Kæde kan købes separat. Skab et unikt look med dette smukke vedhæng fra Blossom Copenhagen.

DKK kr. 595,00
Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blossom
EAN: 5713007104965
Varenummer (SKU): 1030502091804418 Kategori:

Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Blossom Copenhagen stjernetegn SKYTTE vedhæng i forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007104965