Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz

Flot stjernetegnsvedhæng fra Blossom Copenhagen. Det er lavet af guldbelagt sterling sølv og dekoreret med syntetiske zirkoner, der danner STENBUK stjernetegn. Stenbukkens stjernetegn strækker sig fra den 22.12 19.1. Vedhænget kommer uden kæde. Kæde kan købes separat. Er du på udkig efter et smukt og personligt smykke med et stjernetegn, der udtrykker din identitet, så er dette det perfekte valg. Dette vedhæng vil tage dit outfit til nye højder.

DKK kr. 595,00
Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blossom
EAN: 5713007104972
Varenummer (SKU): 1030502091804442 Kategori:

Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Blossom Copenhagen stjernetegn STENBUK vedhæng i forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007104972