Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz

Nyd det smukke vedhæng fra Blossom Copenhagen med stjernetegnet for Vandmanden. Det er lavet i rhodineret sterling sølv med syntetiske zirkoner, der danner det ikoniske symbol. Vandmandens stjernetegn går fra 20. januar til 18. februar. OBS! Kæde til vedhænget kan købes separat. Dette smukke vedhæng er et must-have til enhver stjernetegns-entusiast.

DKK kr. 495,00
Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007104866 Varenummer (SKU): 1030501656352153 Kategori:

Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Blossom Copenhagen stjernetegn VANDMAND vedhæng i sølv med cz. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007104866