BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm

Blossom Copenhagen præsenterer dette unikke forgyldte armbånd med 5 hjerter fordelt. Armbåndet er 20 cm og fås i en smuk forgyldt udgave. Dette smukke og feminine armbånd vil gøre et stilfuldt indtryk på enhver begivenhed. Det er det perfekte tilbehør til alle, der ønsker at skille sig ud. Dette armbånd er en must-have for enhver modebevidst person.

DKK kr. 675,00
BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007078839 Varenummer (SKU): 1030500299226054 Kategori:

BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx BLOSSOM forgyldt armbånd med hjerter, 20 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blossom

EAN

5713007078839