Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct.

Gå ikke glip af Blossom forgyldt ring med et smukt mønster af sammensatte blomster. Ringen er flot dekoreret med forgyldte blomster og blade, og i midten af en af blomsterne sidder der 1 stk diamant på 0,01 ct. Ringen har en bredde på 7,9 mm og har et professionelt udseende. Dette er den perfekte gaveidé til enhver lejlighed.

DKK kr. 995,00
Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007005439 Varenummer (SKU): 1030500081220789 Kategori:

Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct.

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct. er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct. får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Blossom forgyldt ring med blomster 1 stk diamant 0,01 ct.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007005439