Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm

DKK kr. 3.950,00
Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blossom
EAN: 5713007045626
Varenummer (SKU): 1030500197779910 Kategori:

Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Blossom øreringe i 14 kt guld med kugler 20 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.