Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner

Elegant forgyldt ring fra Blossom Copenhagen i stilfuldt design. Ringen er smukt udsmykket med små hjerteformede skåle, der er matte i bunden og blanke på kanterne. I 5 af hjerterne sidder en lille hvid cubic zirkonia.Bredde 9 mmEn flot forgyldt ring, der er perfekt til at smykke dit look og give det en professionel touch. Tag Blossom ringen i forgyldt med hjerter og zirkoner på, og du vil se og føle dig smuk og karismatisk.

DKK kr. 1.250,00
Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007097007 Varenummer (SKU): 1030502013531677 Kategori:

Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Blossom ring i forgyldt med hjerter og zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007097007