Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter

For a more authentic look. Drøm dig væk med denne eksklusive Blossom ring i forgyldt sølv. Ringen er smykket med en bred blomsterkrans, der er fyldt med fine diamanter. I midten af blomsterkransen sidder en klar og glitrende brillant, der sender et magisk skær. Den brede ring vil få din hånd til at skinne, og dens romantiske, feminine stil gør den perfekt til enhver lejlighed. Ringens bredde er 11,16 mm, og den er fremstillet af et smukt forgyldt sølv. Tag et kig på denne Blossom ring, og lad dig forelske!

DKK kr. 1.350,00
Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007005446 Varenummer (SKU): 1030500082083277 Kategori:

Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Blossom ring i forgyldt sølv, bred blomsterring med diamanter. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5713007005446