Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm

Eksklusivt sølv armbånd fra Blossom. Det rhodeneret armbånd måler 17+3 cm og er udsmykket med 5 hjerter. Armbåndet er ideelt som smykke til enhver lejlighed, hvad enten det er til hverdag eller fest. Det er et perfekt valg til dig, der søger et romantisk og feminint look. Armbåndet kan bæres alene eller sammensættes med flere for at øge din personlige stil. Dette armbånd vil være en unik og elegant tilføjelse til din smykkekollektion.

DKK kr. 575,00
Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BlossomEAN: 5713007078778 Varenummer (SKU): 1030500163623300 Kategori:

Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Blossom sølv rhodeneret armbånd med 5 hjerter 17+3 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Blossom

EAN

5713007078778