Tilbud

Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv

En dejlig fantasi-halskæde til børn. Den er lavet af rhodineret sølv og har en blank overflade. På halskæden sidder en lille sød enhjørning med pastelfarver, så som pink og gul. Enhjørningen har man og hale og en ekstraordinær charme, som gør den til et populært smykke. Børne halskæden med enhjørningen er perfekt til enhver lejlighed og passer både til hverdag og fest. Det er ikke kun den smukke og glansfulde overflade, som gør denne halskæde til noget helt særligt. Den er også udstyret med enkle og elegante emaljesmykker, som giver den et eksklusivt look. Der findes også matchende ørestikker, så dit barn kan få et helt smykkesæt. Dette er et must-have for enhver lille smykke-elsker.

DKK kr. 265,00
kr. 295,00
Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008354143 Varenummer (SKU): 6942300624224721 Kategori:

Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Børne halskæde med enhjørning/unicorn og emalje i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008354143