ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv

Dette elegante ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv er et smukt symbol på familiebånd. Dette vedhæng består af tre figurer, der holder hinanden i hånd, hvilket repræsenterer styrken og værdien af familie. Dette armbånd måler 19 cm og kan let forkortes via øjnene. Det fås også i versioner med 2, 4 og 5 mennesker. Dette flotte armbånd er det perfekte tilbehør for at vise din kærlighed til din familie.

DKK kr. 595,00
ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187220328 Varenummer (SKU): 1030500548226248 Kategori:

ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx ByBiehl Family together 3 armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187220328